Vinkkejä vieraskäyttöön

Vieraskäyttö kehittyy jatkuvasti, mutta siinä on kuitenkin vielä  asioita jotka kaipaavat vähän kiertoteitä. Sitä kannattaa kuitenkin hyödyntää! Asiakkaalle on helpompaa, että he kutsuvat toimittajan vieraana omaan työtilaansa.

Kun vaihdat Teamsissa vierasverkkoon, vaihdat itsesi väliaikaisesti toiseen tenanttiin.  

Ratkaisu: käytä selaimia ja siinä eri profiileja. Työpöytäsovelluksella teet töitä kotiverkossasi ja selaimessa vierasverkossa samanaikaisesti. Tämä sotii Teamsin yhtä ideologiaa vastaan: vähemmän työkalujen välillä vaihtelua mutta  helpottaa, kunnes vierasverkoissa työskentely kehittyy.

Jotta voit osallistua vierasverkoston kokoukseen on Teamsin työpöytäsovelluksen oltava auki vierasverkostossa. Selaimen kautta kokoukseen ei voi vielä liittyä (tulossa!). Jos tarpeen, vaihda työpöytäsovelluksesta verkostoa ja avaa tarvittessa oma kotiverkko selaimeen jos haluat multitaskata.

Vierasverkostossa toimiessa pääset osallistumaan keskusteluun ja muokkaamaan tiedostoja. Rajoituksia on, esimerkiksi Planner ei vielä tue vieraskäyttöä. 

Joskus työpöytäsovellus ei näytä omaa kotiverkostoa valintana, kun olet toisessa verkostossa. Silloin auttaa kun kirjautuu uudelleen sovellukseen sisään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.