Miksi Teams eikä jokin muu ilmaistyökalu?

On olemassa erilaisia sovelluksia ja työkaluja, joita käytetään siihen mihin Teamsiakin. WhatsApp ja Facebook keskittyvät viestintään ja näitä näkee yllättävän paljon yritysmaailmassakin. Käytön helppous ja rooli organisaation ulkopuolella houkuttavat niitä käyttämään myös töissä. Miten varmistetaan etteivät yrityksen salaiset tiedot vuoda ulkopuolelle? Voidaanko laitteita hallita? Miten GDPR? Aika heikosti.

Entäpä Slack, joka on aito työkalu? Slackin ilmaisversio on huonosti organisaation hallinnassa (usein ei lainkaan), sen SLA/tuki ei vastaa maksullista (kuinka pitkään työtila voi olla poissa käytöstä?) ja sinne on taas omat tunnukset. Miten varmistetaan, että yrityksestä poistuneet työntekijät (tai ulkopuoliset) eivät pääse tietoihin käsiksi? Slack on hyvä työkalu, mutta Jos Office 365 on jo käytössä, kannattaa selvittää vastaako Teams tarpeeseen.

Käyttäjät muuttavat toimintatapojaan, kun he näkevät hyödyt ja edut ja ymmärtävät miksi muutos tapahtuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.