OneNote ja Teams

TeamsTorstai-vinkkinä OneNote.muistikirjat. Nyt (uusi ominaisuus!) on mahdollista lisätä olemassa oleva OneNote välilehdeksi. Tämä lisää tapoja hyödyntää Teamsia paremmin vanhojen työtilojen, muistikirjojen tai toisten tiimien kanssa. Huomioi kuitenkin käyttöoikeudet, muistikirjan lisääminen välilehdeksi ei niitä itsestään lisää. Nykyään kanavalle uuden muistikirjan lisäys luo aina uuden OneNoten osion sijaan.

Osa käyttäjistä voi jatkaa muistikirjaa käyttöä entiseen tapaan, samalla muut voivat osallistua muistiinpanoihin Teamsista käsin. Kaikki osapuolet löytävät oleelliset muistikirjat omasta tutusta työympäristöstä.  

Toinen skenaario, mikä tällä avautuu on saman muistikirjan hyödyntäminen useissa eri tiimeissä, esimerkiksi asiakasmuistiinpanot saadaan jaettuna sekä myynnin että asiakaspalvelun tiimeihin jolloin tieto on molemmilla käytettävissä.

Kolmantena on myös mahdollisuus tuottaa tietoa, vaikka pikaohjeita, keskitetyn tahon toimesta ja antaa kyseiseen muistikirjaan lukuoikeudet vaikka koko organisaatiolle ja jakaa muistikirja sopiviin tiimeihin lukemista varten.

Bonusvikki: Jos kopiot linkin tiettyyn OneNoten sivuun, se sivu muistikirjasta on heti esillä, kun muistikirjan välilehti avataan .

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.