Yammer osaksi Teamsia

Miksi pitää väkisin Teams ja Yammer erillään? Tiimin oman keskustelun lisäksi on olemassa tarve jakaa tietoa laajemmin, saada apuja tiimin ulkopuolelta ja muutenkin hyödyntää koko organisaation innovaatio-voimaa. Yammer tulee tässä hyödyksi!

Yksinkertaisena ”integraatioratkaisuna” käyttäisin Yammer-välilehteä, joka mahdollistaa Yammer-keskusteluun osallistumisen Teamsista poistumatta. SharePoint-sivustolle luodaan moderni sivu, johon liitetään Yammer -verkko-osa ja sivun julkaisun jälkeen se voidaan lisätä kanavan välilehdeksi. Tämä on joustava ja ketterä tapa vähentää kuilua käydä kirjoittamassa asioita Yammeriin Teamsista! Viestien vienti on helppoa copy-pastella. Etuja Yammerin työpöytäsovellukseen on se, että välilehti on Teamsissa muistuttamassa asiasta ja se voi näyttää suoraan oikean ryhmän sisältöä. Yammer -verkko-osakin on saamassa päivityksen parempaan lähiaikoina joten tämän hyödyntäminen on entistä helpompaa.

Voi myös luoda kanavalleYammer-liittimen ja saada tietystä ryhmästä tai aiheesta viestit myös Teamsiin.Tämä on yksisuuntaista, eikä Teamsista voi vastata Yammeriin. Varsinkin jospäivittäinen työ tapahtuu muualla kuin Yammerissa tämä voi olla hyvä heräte.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.