Flow ja Teams

#TeamsTorstai-uutisena julkistettiin Teamsin työnkulut (Flow) yleisesti saataville,uusia ominaisuuksia Flow sovelluksen myötä ja lisäksi myös FlowBotti. Näidenmyötä työnkulut ovat käytettävissä nyt(kyllä, jo nyt!) Teamsista käsin.Henkilökohtaisten työnkulkujen lisäksi on olemassa myös tiimin työnkulut.

Näiden avulla voi Teamsin ottaa entistä paremmin osaksi prosessia. Hyvänä esimerkkinä se, että vaikkapa dokumenttien hyväksyntäpyynnöt voivat tulla tiimiin tiedoksi ja toteutuksen niin, että useampi henkilö tiimistä  voi hyväksyä dokumentin. Sen sijaan että hyväksyntä osoitettaisiin vain yhdelle henkilölle ja vain hänelle tiedoksi. Tarvitseeko dokumentin olla samassa tiimissä? Ei, vaan se voi sijaita missä tahansa SharePointin kirjastossa.

Hyväksyntiä helpottaa myös oma hyväksyntänäkymä. Mistä sinne pääsee? Samasta paikasta vasemmasta laidasta …-valikon kautta mistä pääsee viimeisimmän päivityksen jälkeen Planneriin tai muistikirjoihin.

Mitä sillä botilla sitten tekee? Ajan kuluessa varmasti paljon enemmänkin, mutta tässä vaiheessa sillä voi käynnistää ajastettuja työnkulkuja käsin. Lähiaikoina sen avulla voi käynnistää manuaalisia työnkulkuja myös.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.