Teams dokumenttienhallinnassa (hälytykset)

Onko eteen tullut tilannetta, jossa tiimiläisten pitäisi olla tietoisia jos tiimiin ladataan uusia dokumentteja? Mitäpä jos kyseessä on jokin toinen dokumenttikirjasto SharePointissa? Pitäisikö uudesta dokumentista kertoa tiimille automaattisesti? Flow osaa hoitaa tämän.

Tiimin Flow:t sisältävät valmiin mallin kertoa tiimille uusista dokumenteista. Oletuksena malli sisältää ehdon, jolla voidaan hallita sitä mistä kaikista tiedostoista hälytys luodaan. Ehtoja voivat olla mm nimi, polku tai tiedoston sisältötyyppi.

Yksinkertaisimmillaan halutaan tietää, kun tiettyyn kirjaston kansioon ladataan jokin dokumentti. Kanava, mihin tieto näistä halutaan, on syytä miettiä tarkasti. Tällä tavalla voi kuitenkin pitää tiimin yllä vaikka uusista ohjeista, tarjouspyynnöistä, esityksistä, tarjouspohjista jne. Ilman, että joka kerta on itse muistettava nostaa dokumentti keskusteluun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.