Älä häiritse -tila Teamsissa.. ja prioriteettikäyttäjät

Älä häiritse-tila on erinomainen myös Teamsissa kun olet asiakkaalla tai on menossa on keskittymistä vaativa hetki – ongelma nousee jos tuosta tilasta huolimatta olisi sallittava muutamien henkilöiden olla yhteydessä. Teamsissa tähän on asetus.

Teamsin älä häiritse-tila ei itseasiassa estä muita olemasta minuun yhteydessä viesteillä tai @-maininnoilla. Niiden ilmoitukset ovat vain vaimennettuna myös puhelimessa. Teams-puheluun tai kokoukseen liittäminen on ainoa oikeasti estetty toiminto.

Teamsissa voi siis valita henkilöitä ”ohituskaistalle”, joita älä häiritse tila ei hidasta. Heidät määritetään oman kuvan takaa löytyvästä Asetukset-valikon Tietosuoja-osasta.  Ensisijaisten käyttöoikeuksien hallinnasta voit lisätä (tai poistaa) henkilöitä, joiden toiminnasta (puhelut, viestit, @-maininnat) ilmoitukset saavat nousta esille.

Tämä asetus ei valitettavasti estä sitä, etteikö muut työkaverit vaikkapa soittaisi perinteisesti puhelimella. Onneksi myös puhelimen voi helposti asettaa puhelimen omaan älä häiritse -tilaan, ja samalla tavalla siinäkin voi asettaa suosikkihenkilöt jotka saavat tämän tilan ohittaa.

Tätä asetusta voi käyttää fiksusti tehostamaan tiimityötä ja vähentämään häiriöitä, esimerkiksi kiireisellä projektin loppusuoralla.

capture20180930215004509.png

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.