Teams tykkää SharePointista: listojen lisäys tiimiin välilehdiksi

SharePointin ja Teamsin tiivis liitto tuo jatkuvasti uusia mahdollisuuksia hyödyntää SharePointin sisältöä Teamsissa. Viimeisin päivitys on sivujen ja listojen tuonti osaksi tiimiä. 

Sivuja ja listoja voi tuoda ”Lisää SharePoint -välilehti” -toiminnolla vain tiimin työtilasta. Mikäli haluat tuoda sivuja välilehdeksi muualta, vaikka viestintäsivustolta, on tähän käytettävä sivuston lisäystä ja kopioitava sivun osoite käsin välilehden määritykseen. 

Sivustolla oleva sivu tai luettelo voidaan valita suoraan listasta. 

Myös listojen käyttömahdollisuudet ovat monipuolistuneet roimasti. Listat voivat jatkossa olla hyvinkin erilaisia esitystavaltaan ja niiden käyttöä Teamsin ylitse tuetaan täysin.

Esimerkkinä ulkoasumuotoiltu lista, jota katsotaan Teamsissa. Tässä näkymässä voi myös lisätä rivejä, sarakkeita, muotoilla näkymää ja hyödyntää muutenkin monipuolisesti SharePointin tarjoamia mahdollisuuksia. Suoraan Teamsin välilehdeltä. 

Mobiililaitteella listavälilehden avaaminen avaa joko SharePointin mobiilisovelluksen tai verkkosivun. Mobiilisovellus ei vielä tue näitä listojen muotoiluja. 

Listoja voi käyttää hyvin monipuolisesti. Moderni SharePoint on tuonut ne  erittäin käytettäviksi eri sovelluksissa, ja muotoilujen helppo lisääminen listaan laajentavat niiden käyttöä entisestään. Miksi rakentaa oma sovellus, jos saman voi saada aikaan listan muotoilulla? 

Käyttäjälle on kätevää päästä oleellisimpiin listoihin ja sivuihin oman tiimin välilehdistä. Tällöin hän pääsee niihin käsiksi yhdestä työkalusta tarvitsematta hyppiä sovelluksesta toiseen pitkin koko Office 365:n työkalupaljoutta. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.