Microsoft Teams Community Finland: Suomen Teams-yhteisö

Tule mukaan osallistumaan Suomen Teams-yhteisöön!

Tavoitteena on yhdistää kaikki nykyiset ja tulevat Teamsin käyttäjät ja kehittäjät samaan yhteisöön, jossa he voivat jakaa ja saada vinkkejä, ideoita, tietoa, parhaita käytäntöjä ja kokemuksia!

Teams Community Finland laajentaa SPUG.Fi (Office 365 & SharePoint User Group Finland ) ryhmää ja toimimme SPUGin kanssa yhteistyössä tapahtumien järjestämisessä.

Nimensä mukaisesti Teams Community Finland keskittyy Teamsiin aihealueiltaan. Kaikki käyttäjät ja Teamsia hyödyntävät ovat tervetulleita mukaan!

Jokaisen tapaamisen alusta varaamme aikaa käyttäjänäkökulmalle jossa aiheet voivat olla esimerkiksi Teamsin uusia ominaisuuksia, demoja, vinkkejä, kysymyksiä tai vaikka kokemuksien vaihtoa.

Teams tarjoaa myös kehittäjille haasteita ja mahdollisuuksia luoda sovelluksia, botteja ja muita laajennuksia. Tämän vuoksi varaamme tapaamisten loppupuolelle aikaa nykyisille ja tuleville Teams kehittäjille ja heitä kiinnostaville aiheille.

Ensimmäinen tapaaminen on suunniteltu tapahtuvaksi 15.4.2019

Kartoitamme kuinka moni on kiinnostunut osallistumaan ensimmäiseen Teams Community Finland -tapaamiseen ja palautetta myös siitä tulisiko tapahtuman olla Online vai aidosti live. Aloitusajaksi on suunniteltu klo 17.

Mikäli olet halukas osallistumaan yhteisön toimintaan (esityksiä, demoja, kokemusten jakamista) niin lomakkeella on kohta jossa voit ilmiantaa itsesi meille!

Merkkaa päivä 15.4. jo kalenteriisi ja vastaa lomakkeeseen täältä: https://aka.ms/teamsfi

Kysymyksiä? Ole minuun yhteydessä Teamsilla tai sähköpostilla vesa.nopanen@innofactor.com tai vaikka Twitterillä tai LinkedInillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.