Teams Community Finland #TeamsFi

Microsoft Teams Community Finland (#TeamsFi) on jokaisen Teamsin käyttäjän, tehokäyttäjän ja kehittäjän yhteinen yhteisö!

TeamsFi laajentaa SPUG.fi :n (Office 365 & SharePoint User Group) toimintaa ja keskittyy Teamsiin niin käyttäjien kuin kehittäjienkin näkökulmasta. Tavoitteena on jakaa tietoa, vinkkejä, kokemuksia & käytäntöjä sekä verkostoitua jäsenten kesken.

Ensimmäinen tapaamisemme on 15.4. Siinä tarkoituksenamme on esitellä ajatuksiamme yhteisöstä, jatkaa hyvin alkanutta keskustelua ja sopia aluksi yhdessä vähän pelisääntöjä yhteisölle sekä tietysti miten ja milloin tapaamisia pidetään jatkossa. Otan alustuksessa myös esille hiukan ajatuksiani miksi Teamsin kehittäjien mukanaolo on tärkeää toimivan Teamsin ekosysteemin kannalta.

Lomakevastauksista kävi ilmi että jokaisessa tapaamisessa on oltava myös online-mahdollisuus mukana, koska kiinnostuneita on mukana useilta paikkakunnilta. Ensimmäinen tapaaminen onkin heti ”hybrid”, johon voi osallistua paikan päällä mutta yhtä lailla viritämme mukaan online-yhteisön (Teams-kokous) jotta saamme mahdollisimman monta kiinnostunutta mukaan.

Tervetuloa mukaan toimintaan: https://aka.ms/teamsfi

Teams Community Finland 15.4. tapaaminen

Monday, Apr 15, 2019, 5:00 PM

Innofactor Oy
Keilaranta 9 Espoo, FI

23 Members Attending

Tervetuloa ensimmäiseen Microsoft Teams Community Finlandin tapaamiseen 15.4. klo 17 – 20. Tapahtuma järjestetään sekä paikan päällä Innofactorin Campuksen ravintola Blanccossa että Onlinena. Ilmoitathan paikan päälle tulostasi (/peruutuksesta) , jotta voimme varata oikean suuntaisen määrän tarjottavaa & juotavaa. Agenda täsmentyy vielä, alustavast…

Check out this Meetup →

 

Office 365 & SharePoint User Group Finland

Helsinki, FI
245 Members

SPUG eli Microsoft/Office 365 ja SharePoint User Group on SharePoint- ja O365 käyttäjien yhteisö, käyttäjäkerho johon kuka tahansa on tervetullut. SPUG-kerhoja on ympäri maail…

Next Meetup

SPUG 04/19 Online: Taltuta infoähky Teams-ryhmärakenteen suu…

Monday, Apr 1, 2019, 3:00 PM
32 Attending

Check out this Meetup Group →